Over Let's What

Mijn verhaal:

Mijn naam is Jeroen Huis. 

Ik wil hulp bieden op de vlakken waar ik zelf veel mee bezig ben of ervaring mee heb. In mijn geval zijn dit de onderwerpen fitness, voeding en marketing.

 

Ik ben sinds ongeveer mijn 15e met fitness bezig en heb in de afgelopen 10 jaar dus veel ervaring opgedaan.

 

Op een gegeven moment ben ik er achtergekomen dat voeding hier enorm veel invloed op heeft. Door veel dingen te proberen ben ik er eindelijk achter wat voor mij werkt en hoe ik dit op een leuke manier kan blijven doen.

 

Hiernaast ben ik ook aan de Haagse Hogeschool afgestudeerd waar de opleiding Commerciële Economie heb afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik al veel interessante dingen mogen leren waar ondernemers veel aan kunnen hebben. 


Mijn doel:

Met Let's What wil ik mensen helpen dingen op een makkelijkere, leukere en efficiëntere manier te doen. Dit kan dus over fitness, gezonde voeding of marketing gaan. Ik geloof dat kennis een grote rol hierin speelt maar dat de praktische toepasbaarheid hierbij net zo belangrijk is.

 


Waarom Let's What?

Let's What staat dus voor: Let me help! What do you need?

 

Om het praktisch voor mezelf te maken heb ik besloten om één platform neer te zetten waar ik meerdere dingen op kwijt kan.

 


Gratis of...?

Omdat er tijd gaat zitten in het helpen van mensen is het natuurlijk altijd lekker als er wat tegenover staat voor mijzelf. Omdat ik dit ook doe om ervaring op te doen en te blijven leren heb ik hier een passend verdienmodel voor bedacht.